bild

40 %

Du får 40% rabatt på Stressa ner - lev mer

En praktisk onlinekurs med verktyg som motverkar stress och utbrändhet

Allt fler människor behöver hjälp att hantera stress och motverka utbrändhet. Därför har MåBra skapat ett effektivt program i form av en onlinekurs. Det är en otroligt innehållsrik och gedigen kurs där vi har samlat en rad kraftfulla verktyg som du kan använda utifrån dina behov.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp. Kursen är framtagen av MåBra, Sveriges största hälsotidning, tillsammans med en rad tongivande experter inom stresshantering.

Som Premiumkund får du just nu 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 349 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.

Erbjudande

Information om erbjudandet
Gäller:
Från: 1 feb 2021 Till: 31 maj 2021
Plats:
Coursio
Kategori:
Hälsa & Träning

Är du Premiumkund?

Ta del av erbjudandet!

Logga in